Iphone Glas Herstellen

iPhone Glas Reparatie - Eenvoudige procedure voor het Vervangen van Uw iPhone Scherm

iPhone glas is wat het is heet als je krassen of je iPhone-scherm te breken. Apple aanbiedingen vervangende iPhone-schermen in verschillende kleuren zoals zwart, zilver, roze, wit, geel, rood, grijs, en de roos goud. Echter, als je iPhone-scherm is op een manier die je het glas niet kan verwijderen en weet niet hoe het zelf te repareren is beschadigd, dan is het tijd om de professionele iPhone glas reparatie service bellen voor uw gemak.

Alle iPhones hebben een glazen achterkant die eruit ziet als glas, en dat doet het glas van de zaak. Met uitzondering van de iPhone 4 en iPhone3GS, worden de schermen opgebouwd volgens een vloeibaar kristalpolymeer is gebonden op de rug met hechtmiddel. De lijm kleeft aan het glas van de zaak, maar wanneer het wordt geraakt door iets, breekt in stukken, en daardoor bij krassen of breken het scherm de vloeibare kristalpolymeer bindingen terug naar het glas van de behuizing en geeft u een nieuw scherm.

Herstelling kan met dezelfde lijm of het hechtmiddel kan worden verwijderd en vervangen door een gespecialiseerde hechtmiddel dat anders dan de standaard glaslijm gevormd. Deze lijm houdt zich niet aan het glas als de lijm, en dus is het gemakkelijker te gebruiken. Een ander verschil tussen de twee is dat de lijm uitgehard en dit maakt het veel moeilijker om het glas te breken bij toepassing op iPhonescherm. Toch kan de lijm worden verwijderd, of het kan worden uitgesteld, en gebruikt in de dezelfde manier als de lijm werd gebruikt om het glas op je iPhone-scherm te repareren.

Als u geen toegang tot de iPhone reparatiewerkplaats hebben, dan kunt u ook terecht bij uw lokale hardware winkel en de aankoop van de juiste lijm. Zij zullen u een bepaalde dikte te geven, en je moet een speciaal gereedschap te gebruiken om de lijm op het glas te lijmen.

De lijm moet worden gemengd met een zeer dunne hoeveelheid oplosmiddel en aangebracht op de glasplaat met een speciaal glas schroevendraaier. Je wilt geen siliconen om zich te houden aan het glas, en u niet wilt dat een witte kop op het glas, dat is een verhaal vertellen teken dat u de verkeerde lijm te verschijnen. Zodra het glas is vastgelijmd aan de lijm, kunt u de top van de iPhone te verwijderen en verwijder de lijm.

Om het glas tegen krassen of opnieuw gebroken te houden, moet u de lijm met een soort van heldere, doorzichtige plastic of glazen kast te dekken. Deze stukken zal helpen om de top te beschermen tegen krassen of gebroken.

Je zult moeten speciale voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat het aanraken van de onderdelen die u gaat dus vervang dat u de onderdelen te beschermen tegen schade veroorzaakt door de lijm. Je moet ook voorkomen dat krassen op het glas, terwijl het voor de lijm.

Er zijn veel verschillende soorten lijm, en alle van hen zal goed werken voor de iPhone glas reparatie. Glaslijm duurt ongeveer zes maanden, afhankelijk van de snelheid waarmee u de lijm, en de hoeveelheid tijd mengen dat u de lijm op het glas voor.

Terwijl sommige delen van de iPhone, zoals het scherm weer, en de behuizing zijn vervaardigd van glas, zijn de batterij en de iPod aansluiting uit kunststof. Als u het glas van de iPhone te herstellen, moet u een manier om het tezamen terug te vinden.

De meeste iPhone cases die je kunt vinden voor de iPhone zal instructies over hoe u het iPhone-scherm te repareren bieden. De instructies zullen u laten zien hoe u het scherm en hoe u het glas terug op de iPhone om lijm te zorgen dat het blijft op zijn plaats te vervangen.

De iPhone glas reparatie is een relatief eenvoudige procedure, en er zijn tal van plekken waar je kunt gaan naar de juiste lijm voor je iPhone-scherm te vinden. Fora DIY iPhone reparatie, zorg ervoor dat u de aanwijzingen te volgen en houden de glazen scherm buiten aanraking met je vingers.