Herstellen Iphone

Hoe om te Herstellen van de iPhone in 5 Eenvoudige Stappen

Het is nu tijd om de iPhone te herstellen. Het is aanbevolen om eerst kiezen van de juiste manier voor uw iPhone reparatie evenals het kiezen van een betrouwbaar bedrijf. Als je niet veel kennis in iPhone reparaties, zou het heel moeilijk zijn voor u om het juiste bedrijf te kiezen voor uw iPhone reparaties. U kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen of je kan het bedrijf om de iPhone reparatie uit te voeren voor u huren.

Als het gaat om het herstel van je iPhone, heb je veel opties die vandaag beschikbaar zijn. Echter, moet je een aantal dingen over restauratie weten voordat het maken van de keuze. Het is heel makkelijk om je iPhone te herstellen, maar het vereist enige vaardigheid en tijd. Het is altijd het beste om een ​​professional die expertise in het repareren van iPhones voor u om de risico's te beperken heeft te raadplegen.

Wanneer je je iPhone klaar om te herstellen, is het tijd om uw telefoon grondig te controleren. Je moet alle onderdelen te controleren om te zien of er sprake is van schade die u nodig heeft om de iPhone te herstellen. Zodra u de juiste telefoon hebt gecontroleerd, is het tijd om de batterij, de achterkant, en alle accessoires verwijderen.

Vervolgens moet u de schermen te verwijderen. Dit zal gebeuren door het verwijderen van de schroeven die ze omhoog houden. De achterkant moet eerst worden verwijderd, zoals wordt bevestigd door een schroef. U zult twee schroeven die het op zijn plaats vinden.

Na het verwijderen van de schroeven, vindt u de glazen paneel op de top van de iPhone liggen in de bovenkant van de telefoon te vinden. Dit zal de batterij houden. Voordat u uw iPhone te herstellen, moet u het deksel te verwijderen. Je moet het glazen paneel van de bovenkant van de telefoon te tillen en met een schroevendraaier op te tillen. Verwijderen met behulp van een pincet om het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de connector.

U kunt nu toegang tot de connector waar u een lange, dunne draad te vinden. Schakel de iPhone met behulp van de schakelaar. Dan moet je de klep opent door te drukken en het loslaten van de knop. Nu kunt u de aansluitingen te verwijderen en te schakelen als je nog steeds problemen met de toegang tot connector.

De connector die u hebt verwijderd, wordt gebruikt om het nieuwe scherm aan te sluiten. Verbind de juiste wijze worden gepositioneerd, omdat de display verbinden met de telefoon. Als u uw telefoon in de hand, kunt u nu verwijderen van de ruit.

Na het verwijderen van het glazen paneel, zul je nu moeten de kabels en schroeven los te koppelen. Voordat u de kabels los, er zeker van zijn dat alle andere aansluitingen zijn volledig losgekoppeld. Je wilt niet om schade op de iPhone hebben of het zal uw telefoon te vernietigen wanneer u deze te herstellen. Dus, zorg ervoor dat alle aansluitingen worden genomen voordat je ze los te koppelen.

De voordeur van de iPhone is nodig om toegang te krijgen tot de aansluiting aan de bovenkant van de telefoon. Wilt u uw iPhone te herstellen, moet u de schroeven te nemen uit de onderkant van de deur. Zorg ervoor dat u de stekker uit de schroeven zodat u uw iPhone niet zal beschadigen terwijl het proberen om het te herstellen.

Je zal nu moeten de connector van de onderkant van de telefoon te verwijderen. Zorg ervoor dat de kabel volledig losgekoppeld. U wilt niet het risico schade aan uw iPhone terwijl het proberen om het te herstellen.

Als je het moeilijk vindt om je iPhone te herstellen, is het beter om de hulp van een technicus te nemen. Het inhuren van een professional bespaart u veel geld, evenals bespaart u een hoop stress en zorgen. Zij zijn ervaren in het omgaan met iPhones, zodat ze gemakkelijk uw iPhone voor u kan herstellen. Je kunt ze ook vragen om een ​​aantal handige tips om u te helpen bij het herstellen van uw iPhone.