Wat is het Verschil Tussen een Slimme Meter en Zonnepanelen?

Wat is het verschil tussen een slimme meter en zonnepanelen? De manier waarop je het te beschrijven, is er niet veel verschil. In werkelijkheid, het maakt niet uit. Maar het doet er toe dat je weet wat ze zijn voordat je koopt.

Slimme Meter

Hier is een eenvoudige beschrijving van elk een. Als je niet weet wat een van deze dingen zijn, hier zijn enkele vragen die moeten helpen te begrijpen.

Een slimme meter is een apparaat dat u in uw huis. Het stuurt gegevens naar een control center of kantoor. De gegevens die naar hen vertelt hen hoeveel elektriciteit je hebt. Sommige systemen zenden deze informatie aan een speciaal computersysteem waarmee u deze informatie bekijken en aanpassen van uw gebruik van elektriciteit.

Zonnepanelen zijn zonnepanelen die op het dak gemonteerd. Zij zetten het zonlicht in energie. Zonne-energie wordt opgevangen in uw huis en gebruikt om het huis aan te drijven. Zij bieden geen uw huis met elektriciteit.

Dus, in essentie, een slimme meter is uw huis. Zonnepanelen zijn uw huis.

Het kan een beetje verwarrend als je het kopen van zonnepanelen en een slimme meter zijn. Het probleem met slimme meters is dat ze uw gegevens op een locatie te verzamelen. Dus, als je beweegt, hoe informatie kan niet worden bijgewerkt. En, als je beweegt, de kosten van elektriciteit kan oplopen. De enige manier waarop je kunt jezelf te beschermen tegen dit is om zonnepanelen te kopen.

Echter, om het meeste uit beide te krijgen, moet je om ze op dezelfde locatie geïnstalleerd. Dit is waar zonnepanelen komen. Als je een groot genoeg zonnepaneel, kunt u meer dan één paneel te gebruiken.

Een zonnepaneel bestaat uit drie hoofdonderdelen. Het eerste deel is het paneel zelf. U plaatst het paneel op de grond en monteer het tweede deel op de bovenkant van het paneel. Het derde deel wordt de collector genoemd.

De collector verzamelt in principe alle energie die wordt uitgestoten door de zon en slaat deze voor later gebruik. De collector verwarmt feite het vloeistofvolume, gesmolten zout, dat wil zeggen binnen. De vloeistof bevat ook lucht die is opgesloten in het paneel.

Dus, als het zonnepaneel wordt geconfronteerd met de zon, is het verwarmen van de vloeistof, die op zijn beurt verwarmt de lucht in het paneel. In ruil daarvoor, de lucht kan de hitte te ontsnappen. Hierdoor wordt de vloeistof kookt, wat resulteert in het vrijkomen van opgeslagen energie.

Samengevat, zonnepanelen en slimme meters zijn eigenlijk hetzelfde. Dus, als je geld wilt besparen, gewoon zonnepanelen in plaats van slimme meters. Slimme meters zijn alleen nuttig voor de korte termijn. U kunt kopen zonnepanelen voor het langetermijnsparen.