Overheersing Games - Fly-Size Scaling Heerschappijen

Als u wilt dat de populaire strategie kaartspel spelen met dezelfde naam, moet u een dek van Dominion kopen. De best verkopende game van dit type is afgeleid van het populaire bordspel, dat is ontwikkeld door Richard Garfield en zijn collega's aan de Universiteit van Illinois. Dit is de bekende familie van kaartspelen die bestaan ​​al jaren.

Vliegmaatschapijen

De meest recente editie, die bekend staat als Dominion: Intrigue, werd vorig jaar uitgebracht. Sindsdien is het spel al zijn weg naar meer woningen. Het spel is te vinden in vele verschillende stijlen.

Een reeks uitbreidingen werden vrijgelaten met het spel, met inbegrip van uitbreidingspakketten die functie kaarten die geschikt zijn voor een bepaald type spel. Spelers kunnen kiezen uit de Prosperity uitbreidingspakket die zeven nieuwe acties, in het bijzonder geschikt voor games met een hogere grootte van de hand omvat. Spelers kunnen ervoor kiezen om deze acties te gebruiken om hun rijkdom en invloed te vergroten door het dek en omvatten deze acties in hun hand.

De volgende expansion pack, de Intrigue expansion pack, geeft spelers de mogelijkheid om aangepaste dekken van kaarten te maken door de invoering van een aantal nieuwe kaarten en het veranderen van hun attributen. De nieuwe kaarten bevatten spion, geheime doorgangen, koeriers, en kolonisten. Deze kaarten kunnen worden opgenomen in uw dek en aangepast aan de stijl van het spel dat je voorkeur aan te passen.

Travel brengt meer mogelijkheden voor het spel, vooral als u speelt als een beschaving of een individu. De speler moet in de hele wereld te reizen op zoek naar middelen. De middelen zijn middelen die kunnen worden gevonden in de verschillende locaties gevonden tijdens het spel.

Nederzettingen zijn de verzameling van gebouwen, poorten en andere structuren op een bord. Spelers moeten deze nederzettingen toewijzen aan steden te bouwen economieën of om nieuwe steden te maken. Er zijn ook middelen vinden in deze nederzettingen die moeten worden verzameld, zoals goud of luxe.

Er zijn verschillende soorten van middelen in het spel die nuttig zijn op verschillende manieren, zoals hout of graan zal zijn. Lumber kan worden gebruikt om gebouwen te bouwen en kan worden gebruikt als brandstof in schepen of militaire eenheden. Voer kan worden gebruikt om voedsel te produceren en kan worden geconsumeerd als voedsel.

Er zijn ook unieke vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor de overwinning punten. De speler met de meeste punten aan het eind van het spel wint. Er zijn speciale kaarten die krachtige mogelijkheden om te helpen de speler wint het spel.

Eén van de spelers kan gemakkelijk de heerser van de wereld te worden. Om dit te doen, moeten ze de middelen, settle steden te vinden, en de opbouw van een economie, samen met een militaire macht, dit alles terwijl het gebruik van spionnen om informatie van de andere spelers te verzamelen.

Om het tempo van het spel stil te houden, verschillende versies van het spel zijn beschikbaar, waaronder variaties van het originele spel dat verschillende regels voorzien. Ook zijn de regels en versies zijn veranderd in de tijd. Veel van de versies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke regelset, maar toch volgt het thema van het spel.

Het spel is een van de makkelijkste om te leren en meest toegankelijke games. Veel spelers spelen liever met hun kinderen als ze zo'n geweldige tijd spelen. Iedereen is gegarandeerd om een ​​geweldige tijd spelen van het spel hebben, of ze spelen met volwassenen of kinderen.