Wat Is de Naam van een Prullenmand Dump Eigenlijk?

In ons dagelijks leven, in de Verenigde Staten, de vervuiling in onze omgeving is een punt van zorg geworden. Niet alleen hebben we te maken met de schade aan ons land en water, maar ook met de effecten van chemische stoffen en de afvalstoffen die we genereren door middel van chemische processen. Dit geldt evenals voor de bedrijfstak van de agrarische industrie, die het voedsel waarop we vertrouwen voor onze dagelijkse voeding te produceren.

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Er zijn vele manieren om de behandeling en de verwijdering van afvalstoffen, met inbegrip van de verbranding, stortplaatsen, inzameling en recycling. Maar er is een alternatief dat op grote schaal gebruikt vandaag: de vuilnisbelt. Wat betekent deze term?

In de Verenigde Staten, zijn er verschillende soorten van stortplaatsen, met inbegrip van stortplaatsen en vuilnisbelten. Ze hebben verschillende doeleinden, en hun materialen omvatten kunststoffen, elektronica, meubels en nog veel meer. Er zijn verschillende soorten afval, zoals papier, kunststoffen, metalen, glas, textiel vezels, ongevaarlijke stoffen en bouwmaterialen. Als een van deze stoffen niet worden verzameld, zullen ze worden begraven op stortplaatsen of ondergronds.

Het voordeel van een dump is dat de materialen op een dump worden gehouden van het bereik van de mensen. Daarentegen worden stortplaatsen meestal geventileerd en meestal hebben mensen door een metaaldetector te passen bij het te betreden. Met een dump, kan het materiaal worden verwijderd op een milieuvriendelijke manier.

Naast het leveren van een optie veilige verwijdering, dump systemen ook landgebruik en geluidsoverlast te verminderen. Dit komt omdat dump locaties bevinden zich op een locatie die is gemakkelijk bereikbaar met het land en over de weg. Met een vuilnisbelt, kan een persoon om het gebied te krijgen zonder een auto of een groot voertuig, of zelfs een fiets.

Na afvoer naar een vuilnisbelt, wordt het materiaal teruggebracht naar de stortplaats. In theU.S., worden de meeste gevallen wordt gefinancierd met vergoedingen van lokale overheden geheven. Echter, de regering van vele andere landen biedt faciliteiten voor hergebruik van het materiaal op deze locaties, of eventueel via een ander systeem.

Deze dump sites kunnen extra zorg nodig hebben voor degenen die in de buurt van de vuilnisbelt wonen. Bijvoorbeeld, kan een persoon nodig heeft om te stoppen met rijden naar de stortplaats wanneer het nodig is, als het dicht bij waar de stortplaats is. Het zou een goed idee zijn om het afval zo dicht mogelijk bij de stortplaats mogelijk te krijgen voor het begin van de vuilnisbelt behandeling proces.

Trash stortplaatsen zijn vaak op eigen terrein. In de Verenigde Staten, elke staat heeft bepaalde grenzen aan hoeveel land de stortplaats kan innemen. Wanneer alle afvalstoffen uit deze gebieden wordt verwijderd, moet de stortplaats te voldoen aan de door de staat waarin de dump is gevestigd ingesteld regelgeving.

Er zijn een paar fundamentele dingen in gedachten te houden bij het bezoeken van stortplaatsen. Onthoud altijd dat stortplaatsen niet perfect zijn of zelfs sanitair. Ze hebben veel van de lekkage, en dit kan leiden tot gezondheidsproblemen voor iedereen die woont in de buurt van de site.

Om deze reden is het belangrijk om een ​​juridische dienst contacteren voor advies over hoe je een stortplaats schoon te krijgen. Je moet altijd zorgen dat uw advocaat weet hoe verder te gaan, en is zich bewust van de wetten in uw staat.

Er zijn geen regels of voorschriften voor een stortplaats, maar het is een goed idee om follow-up met uw dump advocaat als je problemen. Zoals bij elke vorm van opruimen, de wetten verschillen van staat tot staat, en daarom kan elk individu een advocaat te raadplegen als ze niet zeker weet wat er gedaan moet worden.