Drone Mapping

Drone Mapping Zal Veranderen Wat Je Denkt Over Fotografie en Video

"Drone Mapping" is een nieuwe technologie die is aangekondigd als the next big thing in luchtkarterings-. Met de technologie van vandaag, is het mogelijk om een ​​antenne fotograaf foto's nemen van wat je ziet, zonder ooit te hebben om je eigen huis te verlaten. Vandaag de dag zijn veel mensen steeds meer geïnteresseerd in de mogelijkheden van deze nieuwe technologieën zijn er meer mensen die het blussen van het werk.

Met de nieuwe technologie, is het mogelijk om een ​​robot om door te gaan en in kaart elke duim van een bepaalde locatie te hebben. Dit is niet alleen goed voor het onderzoeken, maar ook voor de overheid of privé-gebruik.

Drone mapping is het verkrijgen van meer aandacht in het afgelopen jaar, omdat het zorgt voor de real-time volgen van grote gebieden. Daarvoor was het moeilijk om een ​​helikopter over een groot gebied te vliegen, en dus alleen toegestaan ​​één persoon om te vliegen in de lucht op een moment.

Men kan zelfs een plaats wordt ingegraven zonder graven. Kijk maar op en neem een ​​foto en een robot zal de taak uit te voeren.

Deze machines zijn nu in staat om te vliegen over een gebied en vind een gebied van belang. Zij zullen foto's van de grond onder te nemen en u vertellen waar het goud onder de grond. Het kan overal in de wereld van de continentale Amerikaanse naar Australië te zijn.

De robot de juiste sensoren en informatica vermogen, waardoor het zo makkelijk te vliegen in de lucht. Deze machines kunnen ook foto's van wat er boven te nemen.

De machine kan ook gebruik maken van satellietbeelden te maken. Er zijn websites die een reeks foto's die kunnen worden gedownload hebben, dat laat zien wat de grond Het lijkt erop dat onder de oppervlakte.

De grond in deze gebieden is ook een belangrijk onderdeel van de nieuwe technologie. Dat is de reden waarom drones nu worden gebruikt in de mijnbouw, houtkap, en de olie-industrie.

Als er goud onder de grond, kan het jaren duren voor een vliegtuig te vinden, maar met een drone, is het mogelijk om het goud in slechts enkele minuten te vinden. In het geval van goudwinning, kan een piloot het gebied op de grond te controleren, en als er een probleem is, kan deze worden uitgewerkt in een kwestie van minuten.

Met drone in kaart brengen, kan het worden gedaan in slechts een paar seconden en in veel meer detail dan een menselijk oog. Het menselijk oog kan slechts zo ver te zien, maar de camera kunt inzoomen en honderden foto's te nemen, waardoor de grondeigenaar en de gebruiker een beter beeld van wat er is.

De grote vooruitgang in de industrie komt met een ongelooflijke snelheid. Meer vooruitgang zijn er zeker van te komen als de technologie steeds geavanceerder.